1- بررسی رفتار رئولوژیکی وابسته به زمان (تیکسوتروپ) صمغ دانه مرو در حضور برخی نمک‌ها و قندها

نویسندگان: علیرضا یوسفی، شهلا خدابخش اقدم، سید محمد علی رضوی، جواد توکلی، قادر حسین زاده

آدرس مقاله: http://dx.doi.org/10.22104/JIFT.2020.4403.2006

 2-بررسی ویژگی‌های فیزیکومکانیکی دانۀ انجره (Urtica pilulifera) و بهینه‌یابی شرایط استخراج صمغ حاصل از آن به روش سطح پاسخ 

نویسندگان: زهرا زمانی، سیدمحمدعلی رضوی، محمدصادق امیری 

آدرس مقاله:  http://dx.doi.org/10.22101/jrifst.2020.194091.1102

3- بررسی ویژگی های رئولوژیکی ژل مخلوط بر پایه صمغ دانه قدومه شهری و ایزوله پروتئین خلر

نویسندگان: محمدعلی حصاری نژاد، آرش کوچکی، سیدمحمدعلی رضوی، محمدامین محمدی فر

آدرس مقاله: URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-19980-fa.html

4- ارزیابی اثر صمغ زانتان بر ویژگی‌های کیفی نان شیرینی محلی کیچی و استفاده از تحلیل تصاویر رقمی در بررسی ویژگی‌های ریزساختاری آن

نویسندگان: مینا اکبریان، محبت محبی، آرش کوچکی، الناز میلانی، محمد خلیلیان موحد

آدرس مقاله: http://dx.doi.org/10.22101/JRIFST.2019.07.16.e1022

5-بررسی اثر دماهای خشک کردن و غلظت گلیسرول بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی صمغ دانه قدومه شهری-ایزوله پروتئین خلر 

نویسندگان: سیده الهام ابراهیمی، آرش کوچکی، محبت محبی ، الناز میلانی 

آدرس مقاله: URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-45702-fa.html

6-بررسی ویژگی‌های ساختاری و رهایش د-لیمونن نانوپوشانی‌شده با صمغ دانۀ قدومه‌شیرازی به روش الکترواسپری

نویسندگان: خدیجه خوش اخلاق، محبت محبی، آرش کوچکی 

آدرس مقاله: http://dx.doi.org/10.22101/JRIFST.2019.09.17.E1013