رساله های دکتری تخصصی:
1- نانو انکپسولاسیون کروستین: بررسی رفتار رئولوژیکی، رهایش کنترل شده و زیست فراهمی در دستگاه گوارش مدل
دانشجوی دکتری: مهندس فاطمه حامدی
استاد راهنما: دکتر سید محمد علی رضوی
استادان مشاور: دکتر Anwesha Sarkar و دکتر رضا فرهوش
وضعیت: جاری
2- اثر نشاسته های گندم، ذرت و ذرت مومی تیمار شده با فرآیند فشار هیدرواستاتیک بالا به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات سامانه امولسیونی روغن در آب کم چرب مدل
دانشجوی دکتری: مهندس علی حیدری
استاد راهنما: دکتر سید محمد علی رضوی
استادان مشاور: دکتر عسگر فرحناکی و دکتر محمدعلی حصاری نژاد
وضعیت: جاری
3- بررسي امكان تهيه ژل امولسيون بر پايه پروتئين خلر اصلاحشده با فراصوت و كاربرد آن بهعنوان حامل بتاكاروتن
دانشجوي دكتري: مهندسرسول مظفرپور
استاد راهنما: دكتر آرش كوچكي
وضعیت: جاری
4- بررسي تأثير اصلاح دوگانه (هيدروكسي پروپيله كردن و ايجاد اتصالات عرضي) بر ويژگيهاي فيزيكوشيميايي، بافتي و رئولوژيكي نشاسته سورگوم پيش تيمار شده با فراصوت و اسيد
دانشجوي دكتري: مهندسمرتضي جعفري
استاد راهنما: دكتر آرش كوچكي
وضعیت: جاری
پایان نامه های کارشناسی ارشد:
1- اثر کمپلکس الکترواستاتیک کنسانتره پروتئین آب پنیر – صمغ دانه شاهی بر ویژگی کف زایی کنسانتره پروتئین آب پنیر
دانشجو: مهندس زهرا خلوصی
استاد راهنما: دکتر مصطفی مظاهری تهرانی
استاد مشاور: دکتر سید محمد علی رضوی
وضعیت: پایان یافته
2-بررسي خصوصيات عملكردي ژل آلوئه ورا
دانشجو: مهندس فهيمه پژوهنده
استاد راهنما: دكتر سيد محمد علي رضوي
استاد مشاور: دكتر محمدامين محمدي فر
وضعیت: جاری
3- بررسي امكان توليد و تعيين ويژگي هاي نانو الياف چند لايه صمغ دانه قدومه شيرازي- ژلاتين با استفاده از روش الكتروريسي جهت ريزپوشاني كافئين
دانشجوي ارشد: مهندس فاطمه كاظميان راد
اساتيد راهنما: دكتر آرش كوچكي و دكتر بهروز قرآني
وضعیت: پایان یافته