رساله های دکتری تخصصی:

1- نانو انکپسولاسیون کروستین: بررسی رفتار رئولوژیکی، رهایش کنترل شده و زیست فراهمی در دستگاه گوارش مدل

دانشجوی دکتری: مهندس فاطمه حامدی

استاد راهنما: دکتر سید محمد علی رضوی 

استادان مشاور: دکتر Anwesha Sarkar و دکتر رضا فرهوش

وضعیت: جاری

2- اثر نشاسته­ های گندم، ذرت و ذرت مومی تیمار شده با فرآیند فشار هیدرواستاتیک بالا به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات سامانه امولسیونی روغن در آب کم چرب مدل

دانشجوی دکتری: مهندس علی حیدری

استاد راهنما: دکتر سید محمد علی رضوی 

استادان مشاور: دکتر عسگر فرحناکی و دکتر محمدعلی حصاری نژاد

وضعیت: جاری

3- بررسي امكان تهيه ژل امولسيون بر پايه پروتئين خلر اصلاح‌شده با فراصوت و كاربرد آن به‌عنوان حامل بتاكاروتن

دانشجوي دكتري: مهندسرسول مظفرپور

استاد راهنما: دكتر  آرش كوچكي

وضعیت: جاری

4- بررسي تأثير اصلاح دوگانه (هيدروكسي پروپيله كردن و ايجاد اتصالات عرضي) بر ويژگي‌هاي فيزيكوشيميايي، بافتي و رئولوژيكي  نشاسته سورگوم پيش تيمار شده با  فراصوت و اسيد

دانشجوي دكتري: مهندسمرتضي جعفري

استاد راهنما: دكتر  آرش كوچكي

 وضعیت: جاری

پایان نامه های کارشناسی ارشد:

1- اثر کمپلکس الکترواستاتیک کنسانتره پروتئین آب پنیر صمغ دانه شاهی بر ویژگی کف زایی کنسانتره پروتئین آب پنیر

دانشجو: مهندس زهرا خلوصی

استاد راهنما: دکتر مصطفی مظاهری تهرانی 

استاد مشاور: دکتر سید محمد علی رضوی

وضعیت: پایان یافته 

2-بررسي خصوصيات عملكردي ژل آلوئه ورا

دانشجو: مهندس فهيمه پژوهنده

استاد راهنما: دكتر سيد محمد علي رضوي

استاد مشاور: دكتر محمدامين محمدي فر

وضعیت: جاری

3- بررسي امكان توليد و تعيين ويژگي هاي نانو الياف چند لايه صمغ دانه قدومه شيرازي- ژلاتين با استفاده از روش الكتروريسي جهت ريز‌پوشاني كافئين

دانشجوي ارشد: مهندس فاطمه كاظميان راد

اساتيد راهنما: دكتر آرش كوچكي و دكتر بهروز قرآني

وضعیت: پایان یافته